Nieuws

7 mei 2020
Muziekles weer toegestaan na corona-crisis

Er is goed nieuws!
Woensdag 28 april 2020 is op vragen van leden van de Tweede Kamer
door minister Van Engelshoven (OCW) bevestigd dat individuele muzieklessen weer
toegestaan zijn mits de regels van het RIVM in acht worden genomen. In overleg met het bestuur is besloten dat de muzieklessen voor kinderen tot en met 18 jaar vanaf maandag 11 mei 2020 weer hervat zullen worden. Muzieklessen voor volwassenen vanaf 18 jaar wordt vooralsnog online verzorgd.
We willen te allen tijde voorkomen dat iemand ziek wordt. We zullen ons daarom moeten houden aan de regels van het RIVM. Als iedereen zijn / haar best doet om zich aan de spe(e)lregels te houden dan beperken we alle risico’s en kunnen we op een verantwoorde manier muziek maken. Als het nodig is zullen docenten, opleidingscoördinatoren en bestuurders ondersteunen om de spe(e)lregels na te leven. Dit in het belang van elkaars gezondheid!
Het spreekt voor zich, dat ondanks de positieve berichtgeving, de muzieklessen voorlopig anders zullen zijn dan voorheen. We doen er alles aan om alles ‘zo normaal’ mogelijk te laten verlopen. Mocht je ondanks alle zorgvuldig genomen maatregelen toch nog vragen hebben dan kun je die stellen aan de opleidingscoordinator van de vereniging.
We hopen je hiermee te hebben geïnformeerd en wensen iedereen fijne muzieklessen en gezondheid toe.