Nieuws

27 september 2018
Groot Kick-off evenement voor leerlingen muziekverenigingen Ommen

HAFAMO in Ommen geeft een slinger aan het nieuwe lesjaar van muzikanten.  Het jaar is nog jong en een groot deel van de 100 leerlingen geven op 29 sept al een concert  op de Markt in Ommen.

De HAFAMO organiseert  voor het 8e jaar de instrumentale lessen voor de leerlingen van SDG, De Bazuin, Crescendo en sinds kort ook KNA.  Tot nu toe sloten ze het jaar af met een concert in juni. Voor de verandering beginnen ze nu met een Kick-off om de gang er meteen in te krijgen. Volgens de visie van HAFAMO krijgen de leerlingen spelenderwijs  de beheersing over hun instrument.  Hebben ze dat eenmaal, dan willen ze zichzelf ook verder  bekwamen in het spelen op de klarinet, bugel, de xylofoon  of de  snaredrum. Andere kinderen zien dat en willen het ook. Zo kan het dat er in Ommen  meerdere  muziekvereningen bloeien. Allemaal met een andere identiteit. Op de site van Hafamo.nl stellen die verenigingen zich voor.

Op 29 september tussen 15:30 en 16:30 u spelen  ze op het Vechtpodium. De toegang is vrij en we hopen op een grote opkomst.

slotconcert in 2017