Welkom bij de Muziekfabriek

De Muziekfabriek

Ben jij het nieuwe aanstormend muziektalent van Ommen? Meld je dan nu aan voor de Muziekfabriek (aanmeldformulier onderaan). De Muziekfabriek is een uniek muziekproject voor kinderen in Ommen.

Maak nu kennis met muziek en ontdek je eigen muziektalent!

Wat gaan we doen?

We gaan samen een orkest bouwen. Hiervoor hebben we een aantal echte instrumenten voor jullie verzameld waar je op kunt spelen. Als jij een instrument gekregen hebt (maakt niet uit wat), dan  gaan we direct aan de slag, om samen met andere vriendjes muziek te maken. Dit doen we in een ècht orkest. Er zijn 3 muziekcoaches die jou helpen om het allerbeste uit je zelf te halen. Na 7 weken zul je je eigen fans doen verbazen als we een echt concert gaan geven. De instrumenten die we voor jullie hebben kunnen vinden:  saxofoon, klarinet, trompet, bugel en bariton en trommel.

Wie, waar, wanneer

De Muziekfabriek is voor alle kinderen in de Gemeente  Ommen vanaf 8 jaar, die nog niet op muziekles zitten. De Muziekfabriek vindt plaats op:

Les 1 dinsdag    30 januari 2018

Les 2 dinsdag     6 februari 2018

Les 3 dinsdag    13 februari 2018

Les 4 dinsdag   20 februari 2018

Niet  dinsdag   27 februari 2018 ivm Krokusvakantie

Les 5 dinsdag     6 maart 2018

Les 6 dinsdag   13 maart  2018

De plaats is het muziekgebouw aan de Korenmolen 20 in Ommen. Op deze dagen is dat gebouw van ons. We beginnen om 15:30 uur. De Muziekfabriek duurt een uur.  Als er veel deelnemers zijn, gaan we in twee groepen van elk een uur splitsen (15:30 – 16:25 en 16:30 – 17:25). De directie van de Muziekfabriek is daar te bereiken via 06-22682040.

 

Concert 23 maart

Natuurlijk willen we iedereen laten horen hoe leuk muziek maken is. Aan het eind van ons project spelen we voor jouw fans tijdens een echt concert. Het concert wordt gehouden op vrijdag 23 maart 2018 om 19:00 uur. We treden dan op in speelparadijs Octo4Kids in Ommen. Nodig nu alvast iedereen uit die je kent (familie, buren, kennissen).

Wat heb je aan de Muziekfabriek?
Je krijgt ervaring in het maken van muziek op een echt instrument. Daarna is muziek maken veel makkelijker.

Kost het geld?
De Gemeente Ommen vindt het belangrijk dat iedereen in Ommen de kans krijgt om muziek te maken. De Muziekfabriek wordt daarom financieel ondersteund door de Gemeente. Hierdoor is het gelukt om De Muziekfabriek voor een lage prijs aan te bieden. Voor slechts € 15  ben jij al deelnemer.

Ik wil meedoen
Vul jouw gegevens in op het formulier hieronder. Doe dat vóór 23 januari!  Vol is vol!  Zodra je je hebt aangemeld krijg je bericht van de directie.

tot ziens,
de directeur van de Muziekfabriek

Aanmelding Muziekfabriek

Idee
De Muziekfabriek is een idee van stichting HaFaMO uit Ommen. HaFaMO organiseert het muziekonderwijs voor muziekverenigingen in Ommen. De muziekverenigingen ‘De Bazuin’, ‘Crescendo’, ‘KNA’ en ‘SDG’ zijn aangesloten bij HaFaMO. Wil je meer weten over HaFaMO, kijk dan op de andere pagina’s op deze site.

_EVB6121

Ik heb een vraag